2011. július 2., szombat

Asztro só

Elképesztő, hogy a végsőkig elkeseredett egzisztenciájukban, életszínvonalukban saját hibájukon megrokkant embereket milyen módokon lehet lehúzni! Mindehhez teljes mellszélességgel asszisztál az ország egyik legnagyobb kereskedelmi televíziója!
Elképesztő, hogy lényegében szünet nélkül hívják 315Ft/perc díjért a stúdiót, ahol fél napon keresztül egy nyilvánvalóan ezotériához semmit sem értő, de marketingdumával annál inkább megáldott úriember küldözgeti szerencsétlen hiszékenyeknek a pénzenergiát! Aztán még meg is nézi az Úr a "Kozmikus Tarot"-ban, hogy 2011-ben mi történik Önnel!
Hadd ne adjak hangot végtelen felháborodásomnak!
Egészen nyugodtan alkalmazhatná a soknullás bevételekkel dolgozó televíziócsatorna ezt a tehetséges embert saját bevételeinek növelésére is! Ezek tiszta hülyék nem? Meg tudnák dobni az üzletmenetet egy-két milliárddal is akár évente, ehelyett eladják ezt a fantasztikus képességű embert percenként háromszáztizenöt forintért!
EMBEREEEEK! Térjetek már észhez! Kapjatok a fejetekhez!
Percenként 315 Ft-ért szórakoztatja Önt egy bohóc! És meddig is tartotta a vonalat, mire adásba került? És közben azt hajtogatta, hogy bizony hívják már végre, mert ma van ő utoljára a héten, és holnap már hiába kérnek tőle pénzenergiát!!!
Az az érdekes, hogy ha én ugyanezt tenném, akkor biztosan jól megbüntetnének csalásért!
Tudja, mit fog Ön innen kapni? Nem pénzenergiát! Neeeeem! Egy szép számlát a telefonszolgáltatójától!
Tudja mit? Vegye úgy, hogy most küldtem Önnek egy pénzenergiát! Ingyen! Hamarosan megérkezik több ezer forint formájában, ha nem hívja fel ezt az emelt díjas számot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése