2011. március 9., szerda

Károsultak jelentkezését várjuk!

Ki gondolná, hogy a közelmúlttól számítva több, mint 125 ezren vannak azok, akik közlekedési baleset miatt szenvedtek súlyos, 8 napon túli sérülést, vagy haltak meg mások miatt az utakon?
Ki gondolná, hogy ezen károsultak, illetve hozzátartozóik sokkal nagyobb kártérítésre lennének jogosultak az uniós előírások alapján, mint amekkorát a biztosítóktól, vagy a károkozóktól kapnak?
Ön gondolná, hogy létezik olyan cég, amely kifejezetten ezen károsultak érdekvédelmére jött létre? Tájékoztatást adnak a lehetséges kártérítés mértékéről és egyben jogi képviseletet is biztosítanak arra, hogy ezt behajthassa a kártérítésre kötelezettől!
Ha Ön is áldozata volt már vétlenül közúti balesetnek, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, erről rendőrségi jegyzőkönyv és orvosi papírok is készültek, akkor szívesen segítek, hogy kapcsolatba kerüljön ezzel a céggel! Ha Önnek ilyen ismerőse van, akkor kérem, tájékoztassa erről a lehetőségről! A céggel való kapcsolatfelvétel, tájékoztatás teljesen díjmentes!
Ha érintett, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a lehuzda@gmail.com címen, vagy itt, bejegyzés formájában, illetve a +3620/444-7271 telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése